Zvěřina na našem stole
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F10%3A00002953" target="_blank" >RIV/62157124:16270/10:00002953 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Zvěřina na našem stole
Popis výsledku v původním jazyce
Obliba pokrmů připravených ze zvěřiny u nás v posledních letech neustále stoupá. Zvěřina snad nikdy nebyla tak jednoduše dostupná jako nyní. Nabídka v restauracích i na pultech obchodů je v současné době nevídaně široká. Článek se zabývá zvěřinou z hlediska historie, chovu zvěře, lovu, kulinární přípravy masa i legislativy.
Název v anglickém jazyce
Venison on our table
Popis výsledku anglicky
Dishes prepared from venison have been getting more and more popular in recent years. Obtaining venison meat is easier than ever. Offer in restaurants and retail is nowadays unusually rich. The article discusses venison regarding the history, game keeping and hunting, culinary preparation of meat and legislation.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
21
Číslo periodika v rámci svazku
6
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—