Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Systém HACCP a nová verze BRC Global Standard for Food Safety - plné pokrytí

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F11%3A43870506" target="_blank" >RIV/62157124:16270/11:43870506 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Systém HACCP a nová verze BRC Global Standard for Food Safety - plné pokrytí

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Systémy managementu bezpečnosti potravin vycházející z GFSI se v průběhu desetiletí uplatnily i v našem oboru. Vzhledem k jejich cílům a zaměření je systém HACCP jedním z pilířů, na kterém standardy jako jsou IFS nebo Global Standard for Food Safety (u nás známý spíš jako BRC) stojí. Ve druhém pololetí 2011 vyšla již 6. verze Global Standard. Jaké změny přinesla do pojetí a požadavků na systém HACCP přináší následující článek.

  • Název v anglickém jazyce

    HACCP systém and the requirements of the Global Standard for Food Safety new issue

  • Popis výsledku anglicky

    The food safety management systems based on the GFSI have been applied over the decades in the meat processing industry. The HACCP system is the base of the standards such as IFS and Global Standard for Food Safety (also known more as BRC). In the secondhalf of 2011 the new version of the Global Standard (Issue 6) has been published. The article describes the changes of the concept and the requirements of HACCP system resulting from the new version of BRC.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2011

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    22

  • Číslo periodika v rámci svazku

    6

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    4-7

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus