Bezpečnost (zdravotní nezávadnost) potravin a surovin živočišného původu.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871343" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871343 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Bezpečnost (zdravotní nezávadnost) potravin a surovin živočišného původu.
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek analýzuje požadavky pro bezpečnost potravin (zdravotní nezávadnost) potravin a přísad živočišného původu, které jsou definovány na úrovni České republiky a Evropské unie.
Název v anglickém jazyce
Food safety (health safety) of food and the ingredients of animal origin
Popis výsledku anglicky
The contributin analysis the demands for food safety (health safety) of food and the ingredients of animal origin which are defined on the level of the Czech Republic and European Union.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
23
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
35-39
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—