Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analýza rizik v potravinářství z hlediska jejich zdravotní nezávadnosti.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F14%3A43872151" target="_blank" >RIV/70883521:28110/14:43872151 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Analýza rizik v potravinářství z hlediska jejich zdravotní nezávadnosti.

  • Popis výsledku v původním jazyce

    V článku je představena analýza rizik v potravinářství a vymezena bezpečnost potravin. Bezpečné potraviny a jejich správná úprava při dodržování zásad HACCP je nedílnou součástí správné výrobní praxe v restauracích, hotelech i cateringových společnostech. V článku je taktéž představen systém zajištění bezpečnosti potravin vyplývající z nařízení Evropské unie a dalších pilířů potravinářské legislativy.

  • Název v anglickém jazyce

    Risk Analysis of Food in Terms of Their Food Safety

  • Popis výsledku anglicky

    The article proposes a risk analysis in food and defined food safety. Safe food and their correct adjustment in compliance with the principles of HACCP is an integral part of good manufacturing practice in restaurants, hotels and catering companies. Thearticle also introduced a systém of ensuring food safety arising from the regulations of the European Union and other pillars of food legislation.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník příspěvků ze sedmé mezinárodní vědecké konference

  • ISBN

    978-80-87300-55-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    8

  • Strana od-do

    122-129

  • Název nakladatele

    Vysoká škola obchodní a hotelová s. r. o.

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    24. 4. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku