Analýza rizik v potravinářství z hlediska jejich zdravotní nezávadnosti.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F14%3A43872151" target="_blank" >RIV/70883521:28110/14:43872151 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analýza rizik v potravinářství z hlediska jejich zdravotní nezávadnosti.
Popis výsledku v původním jazyce
V článku je představena analýza rizik v potravinářství a vymezena bezpečnost potravin. Bezpečné potraviny a jejich správná úprava při dodržování zásad HACCP je nedílnou součástí správné výrobní praxe v restauracích, hotelech i cateringových společnostech. V článku je taktéž představen systém zajištění bezpečnosti potravin vyplývající z nařízení Evropské unie a dalších pilířů potravinářské legislativy.
Název v anglickém jazyce
Risk Analysis of Food in Terms of Their Food Safety
Popis výsledku anglicky
The article proposes a risk analysis in food and defined food safety. Safe food and their correct adjustment in compliance with the principles of HACCP is an integral part of good manufacturing practice in restaurants, hotels and catering companies. Thearticle also introduced a systém of ensuring food safety arising from the regulations of the European Union and other pillars of food legislation.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník příspěvků ze sedmé mezinárodní vědecké konference
ISBN
978-80-87300-55-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
8
Strana od-do
122-129
Název nakladatele
Vysoká škola obchodní a hotelová s. r. o.
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
24. 4. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—