Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F12%3A43871378" target="_blank" >RIV/62157124:16270/12:43871378 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C.
Popis výsledku v původním jazyce
Byl sledován vývoj koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině zapeřených, eviscerovaných bažantů obecných, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků si maso těchto bažantů uchovává vysokou hygienickou kvalitu po dobu 14 dní.
Název v anglickém jazyce
The content of cadaverin, putrescin and tyramin in meat of eviscerated phesant from farm, stored at 0 °C
Popis výsledku anglicky
In this study we assessed concentrations of biogenic amine in breast and thigh muscles of eviscerated pheasant, stored at 0 °C for 21 days. Based on results we can mark the meat of this pheasant as high hygiene quality meat for the first 14 storage days.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2012
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek a posterů XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-632-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
124-127
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
17. 10. 2012
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—