Effects of storage temperature on biogenic amine concentrations in meat of uneviscerated pheasants (Phasianus colchicus)
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43871407" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43871407 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.2754/avb201382010061" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.2754/avb201382010061</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.2754/avb201382010061" target="_blank" >10.2754/avb201382010061</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Effects of storage temperature on biogenic amine concentrations in meat of uneviscerated pheasants (Phasianus colchicus)
Popis výsledku v původním jazyce
We determined the hygienic quality of the pheasant meat according to concentrations of biogenic amines. Based on our results, we can recommend storing pithed uneviscerated pheasants at 0 - 7°C for up to 21 days, or at 15 °C for up to 7 days.
Název v anglickém jazyce
Effects of storage temperature on biogenic amine concentrations in meat of uneviscerated pheasants (Phasianus colchicus)
Popis výsledku anglicky
We determined the hygienic quality of the pheasant meat according to concentrations of biogenic amines. Based on our results, we can recommend storing pithed uneviscerated pheasants at 0 - 7°C for up to 21 days, or at 15 °C for up to 7 days.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta veterinaria Brno
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Svazek periodika
82
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
61-65
Kód UT WoS článku
000319717200011
EID výsledku v databázi Scopus
—