Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Effects of storage temperature on biogenic amine concentrations in meat of uneviscerated pheasants (Phasianus colchicus)

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43871407" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43871407 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.2754/avb201382010061" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.2754/avb201382010061</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.2754/avb201382010061" target="_blank" >10.2754/avb201382010061</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Effects of storage temperature on biogenic amine concentrations in meat of uneviscerated pheasants (Phasianus colchicus)

  • Popis výsledku v původním jazyce

    We determined the hygienic quality of the pheasant meat according to concentrations of biogenic amines. Based on our results, we can recommend storing pithed uneviscerated pheasants at 0 - 7°C for up to 21 days, or at 15 °C for up to 7 days.

  • Název v anglickém jazyce

    Effects of storage temperature on biogenic amine concentrations in meat of uneviscerated pheasants (Phasianus colchicus)

  • Popis výsledku anglicky

    We determined the hygienic quality of the pheasant meat according to concentrations of biogenic amines. Based on our results, we can recommend storing pithed uneviscerated pheasants at 0 - 7°C for up to 21 days, or at 15 °C for up to 7 days.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GJ - Choroby a škůdci zvířat, veterinární medicina

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta veterinaria Brno

  • ISSN

    0001-7213

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    82

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    61-65

  • Kód UT WoS článku

    000319717200011

  • EID výsledku v databázi Scopus