Analýza proteinů svaloviny vybraných druhů masa
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F13%3A43872262" target="_blank" >RIV/62157124:16270/13:43872262 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Analýza proteinů svaloviny vybraných druhů masa
Popis výsledku v původním jazyce
Tato studie byla zaměřena na analýzu proteinů svaloviny různých druhů masa z tržní sítě. Byly analyzovány vzorky vepřového, hovězího, drůbežího a rybího masa metodou dle Kjeldahla. Stanovený celkový obsah dusíku ve vzorcích byl přepočtem převeden na celkový obsah proteinů.
Název v anglickém jazyce
Muscle protein analysis selected types of meat
Popis výsledku anglicky
Our study was focused on detemination muscle proteins from pork, beef, poultry and and freshwater fish meat from market network. We used Kjeldahl's metod for determination of total nitrogen. The resulting nitrogen content were transfered to content of total proteins in muscle samples.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
CE - Biochemie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2013
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník X. Kábrtovy dietetické dny
ISBN
978-80-263-0365-7
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
213-217
Název nakladatele
Tribun EU s.r.o.
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
25. 4. 2013
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—