Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Consumers' preferences and considerations about sushi meal in Brno, Czech Republic

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F14%3A43873027" target="_blank" >RIV/62157124:16270/14:43873027 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Consumers' preferences and considerations about sushi meal in Brno, Czech Republic

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Asian food and among them also sushi, as unique meal composed of acidified rice and raw fish, are getting more popular in the Czech Republic. The proof for this statement is the opening of many Asian restaurants throughout European cities where many types of sushi meal can be consumed. The aim of this survey was to provide information that enable better understanding of consumers' preferences among the non-random sample of respondents. The results showed respondents' frequency of consuming sushi meal and that they are well informed about health benefits of sushi consumption and certain hazards considering the consumption of raw fish.

  • Název v anglickém jazyce

    Consumers' preferences and considerations about sushi meal in Brno, Czech Republic

  • Popis výsledku anglicky

    Asian food and among them also sushi, as unique meal composed of acidified rice and raw fish, are getting more popular in the Czech Republic. The proof for this statement is the opening of many Asian restaurants throughout European cities where many types of sushi meal can be consumed. The aim of this survey was to provide information that enable better understanding of consumers' preferences among the non-random sample of respondents. The results showed respondents' frequency of consuming sushi meal and that they are well informed about health benefits of sushi consumption and certain hazards considering the consumption of raw fish.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník přednášek a posterů Hygiena a technologie potravin XLIV

  • ISBN

    978-80-7305-729-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    4

  • Strana od-do

    77-80

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    15. 10. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku