Consumers' preferences and considerations about sushi meal in Brno, Czech Republic
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F14%3A43873027" target="_blank" >RIV/62157124:16270/14:43873027 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Consumers' preferences and considerations about sushi meal in Brno, Czech Republic
Popis výsledku v původním jazyce
Asian food and among them also sushi, as unique meal composed of acidified rice and raw fish, are getting more popular in the Czech Republic. The proof for this statement is the opening of many Asian restaurants throughout European cities where many types of sushi meal can be consumed. The aim of this survey was to provide information that enable better understanding of consumers' preferences among the non-random sample of respondents. The results showed respondents' frequency of consuming sushi meal and that they are well informed about health benefits of sushi consumption and certain hazards considering the consumption of raw fish.
Název v anglickém jazyce
Consumers' preferences and considerations about sushi meal in Brno, Czech Republic
Popis výsledku anglicky
Asian food and among them also sushi, as unique meal composed of acidified rice and raw fish, are getting more popular in the Czech Republic. The proof for this statement is the opening of many Asian restaurants throughout European cities where many types of sushi meal can be consumed. The aim of this survey was to provide information that enable better understanding of consumers' preferences among the non-random sample of respondents. The results showed respondents' frequency of consuming sushi meal and that they are well informed about health benefits of sushi consumption and certain hazards considering the consumption of raw fish.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek a posterů Hygiena a technologie potravin XLIV
ISBN
978-80-7305-729-9
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
77-80
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
15. 10. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
EUR - Evropská akce
Kód UT WoS článku
—