Consumers' preferences and considerations about sushi meal
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873599" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873599 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Consumers' preferences and considerations about sushi meal
Popis výsledku v původním jazyce
The aim of this consumers' preferences survey was to monitor respondents habits toward sushi meal consumption and how they are affected by consumers' comprehensions of risks related with this type of Asian meal.
Název v anglickém jazyce
Consumers' preferences and considerations about sushi meal
Popis výsledku anglicky
The aim of this consumers' preferences survey was to monitor respondents habits toward sushi meal consumption and how they are affected by consumers' comprehensions of risks related with this type of Asian meal.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Sborník přednášek a posterů Hygiena a technologie potravin XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny
ISBN
978-80-7305-762-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
103-106
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
14. 10. 2015
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—