Adulteration of honey and available methods for detection - a review
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43872990" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43872990 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://dx.doi.org/10.2754/avb201483S10S85" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.2754/avb201483S10S85</a>
DOI - Digital Object Identifier
<a href="http://dx.doi.org/10.2754/avb201483S10S85" target="_blank" >10.2754/avb201483S10S85</a>
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Adulteration of honey and available methods for detection - a review
Popis výsledku v původním jazyce
Honey adulteration is still a current topic because increasingly sophisticated adulteration methods are constantly being developed and the official (legislative) determination of the quality parameters of honey is unable to detect most methods of honey adulteration. In addition, while the popularity among consumers is constantly growing, the worldwide production of honey is unstable. The aim of this paper was to provide a current overview of methods suitable for the detection of individual methods of adulteration.
Název v anglickém jazyce
Adulteration of honey and available methods for detection - a review
Popis výsledku anglicky
Honey adulteration is still a current topic because increasingly sophisticated adulteration methods are constantly being developed and the official (legislative) determination of the quality parameters of honey is unable to detect most methods of honey adulteration. In addition, while the popularity among consumers is constantly growing, the worldwide production of honey is unstable. The aim of this paper was to provide a current overview of methods suitable for the detection of individual methods of adulteration.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
S - Specificky vyzkum na vysokych skolach
Ostatní
Rok uplatnění
2015
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Acta veterinaria Brno
ISSN
0001-7213
e-ISSN
—
Svazek periodika
83
Číslo periodika v rámci svazku
Suppl. 10
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
18
Strana od-do
"S85"-"S102"
Kód UT WoS článku
000354505500014
EID výsledku v databázi Scopus
—