Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Adulteration of honey and available methods for detection - a review

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43872990" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43872990 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://dx.doi.org/10.2754/avb201483S10S85" target="_blank" >http://dx.doi.org/10.2754/avb201483S10S85</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

    <a href="http://dx.doi.org/10.2754/avb201483S10S85" target="_blank" >10.2754/avb201483S10S85</a>

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Adulteration of honey and available methods for detection - a review

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Honey adulteration is still a current topic because increasingly sophisticated adulteration methods are constantly being developed and the official (legislative) determination of the quality parameters of honey is unable to detect most methods of honey adulteration. In addition, while the popularity among consumers is constantly growing, the worldwide production of honey is unstable. The aim of this paper was to provide a current overview of methods suitable for the detection of individual methods of adulteration.

  • Název v anglickém jazyce

    Adulteration of honey and available methods for detection - a review

  • Popis výsledku anglicky

    Honey adulteration is still a current topic because increasingly sophisticated adulteration methods are constantly being developed and the official (legislative) determination of the quality parameters of honey is unable to detect most methods of honey adulteration. In addition, while the popularity among consumers is constantly growing, the worldwide production of honey is unstable. The aim of this paper was to provide a current overview of methods suitable for the detection of individual methods of adulteration.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Acta veterinaria Brno

  • ISSN

    0001-7213

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    83

  • Číslo periodika v rámci svazku

    Suppl. 10

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    18

  • Strana od-do

    "S85"-"S102"

  • Kód UT WoS článku

    000354505500014

  • EID výsledku v databázi Scopus