Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Current knowledge of honey adulteration ? proof methods

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F19%3A43877680" target="_blank" >RIV/62157124:16270/19:43877680 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://www.maso-international.cz/download/57_62_012019.pdf" target="_blank" >http://www.maso-international.cz/download/57_62_012019.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Current knowledge of honey adulteration ? proof methods

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The main aim of the review was to evaluate and emphasize the main current knowledge about honey adulteration and to list possible proof methods. The importance of this issue is best explained by the fact that honey consumption is increasing constantly, same as honey price. This situation on the market is making a template conditions for adulteration due to very possible profit that can be made by non-honest producers or seller. Industrial sugar syrup is used the most often due to its low price. On the other side, there is a constant pressure from the side of consumers for the invention of reliable methods that could be used for the detection of honey adulteration. The review is giving overview of the methods with valuable explanations about methods reliability, price, operationality and time usage.

  • Název v anglickém jazyce

    Current knowledge of honey adulteration ? proof methods

  • Popis výsledku anglicky

    The main aim of the review was to evaluate and emphasize the main current knowledge about honey adulteration and to list possible proof methods. The importance of this issue is best explained by the fact that honey consumption is increasing constantly, same as honey price. This situation on the market is making a template conditions for adulteration due to very possible profit that can be made by non-honest producers or seller. Industrial sugar syrup is used the most often due to its low price. On the other side, there is a constant pressure from the side of consumers for the invention of reliable methods that could be used for the detection of honey adulteration. The review is giving overview of the methods with valuable explanations about methods reliability, price, operationality and time usage.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>ost</sub> - Ostatní články v recenzovaných periodicích

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    21101 - Food and beverages

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso International

  • ISSN

    1805-5281

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    9

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

    57-62

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus