Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Náhrady živočišných bílkovin v masných výrobcích

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873890" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873890 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Náhrady živočišných bílkovin v masných výrobcích

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Mezi nejdůležitější přísady v masných výrobcích patří ty, jejichž základ tvoří proteiny. Dnes je jejich využití podmíněno nejen ekonomickými, ale i funkčními vlastnostmi a jejich vlivem na technologické a senzorické vlastnosti výrobku. V tomto směru je možné si vybrat na trhu bílkovinné přísady jak živočišného tak i rostlinného původu, každá z nich má přitom své typické technologické vlastnosti.

  • Název v anglickém jazyce

    Suplementation of animal protein in meat products

  • Popis výsledku anglicky

    Among the most important ingredients in meat products are those whose base consists of proteins. Today, their use is conditioned not only economic, but also functional properties in case of their influence on technological and sensory properties of the product. In this way it is possible to choose on the market diferent protein ingredients both animal and vegetable origin, each of them has their typical technological properties.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník XLI. konference o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny 2015

  • ISBN

    978-80-7509-219-9

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    34-36

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    4. 3. 2015

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku