Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fatty acids in bodies of pheasants in relation to their age

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F15%3A43873994" target="_blank" >RIV/62157124:16270/15:43873994 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Fatty acids in bodies of pheasants in relation to their age

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The objective of our work was to evaluate the effect of the age of pheasant chicks (Phasianus colchicus) on contents of individual fatty acids (FA) in whole pheasant bodies fattened till the age of 118.In the experiment were used common pheasants that were housed on the deep litter floor in the accredited experimental stable and fed ad libitum. A 3-phase feeding program (starter up to 15th day of age, grower from 16 to 30 days of age, and finisher till the end of rearing period) was used. In the courseof the experiment, the required number of pheasants was randomly selected at 10-day intervals. After one-day fasting, pheasants were stunned and killed by bleeding. Thereafter, the whole pheasant bodies with the blood were homogenized. The concentrationsof fatty acids in the form of methyl-esters were specified by gas chromatography, analyzer GC-2010 (Shimadzu, Japan) with a flame ionization detector.

  • Název v anglickém jazyce

    Fatty acids in bodies of pheasants in relation to their age

  • Popis výsledku anglicky

    The objective of our work was to evaluate the effect of the age of pheasant chicks (Phasianus colchicus) on contents of individual fatty acids (FA) in whole pheasant bodies fattened till the age of 118.In the experiment were used common pheasants that were housed on the deep litter floor in the accredited experimental stable and fed ad libitum. A 3-phase feeding program (starter up to 15th day of age, grower from 16 to 30 days of age, and finisher till the end of rearing period) was used. In the courseof the experiment, the required number of pheasants was randomly selected at 10-day intervals. After one-day fasting, pheasants were stunned and killed by bleeding. Thereafter, the whole pheasant bodies with the blood were homogenized. The concentrationsof fatty acids in the form of methyl-esters were specified by gas chromatography, analyzer GC-2010 (Shimadzu, Japan) with a flame ionization detector.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GG - Chov hospodářských zvířat

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2015

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů