Některé podceňované zdroje sodiku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874309" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874309 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Některé podceňované zdroje sodiku
Popis výsledku v původním jazyce
O denním příjmu sodíku rozhoduje významně množství potraviny. Zde jsou uvedeny hodnoty sodíku v polévkách a přílohách. Jsou to potraviny, které nejsou považovány za významné zdroje sodíku. Je to pravda?
Název v anglickém jazyce
Some underrated sources of sodium
Popis výsledku anglicky
The daily sodium intake significantly determines the amount of food. Here are the values of sodium in soups and supplements. These are foods that are not considered to be significant sources of sodium. Is it true?
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Svět farmacie
ISSN
2336-6567
e-ISSN
—
Svazek periodika
3
Číslo periodika v rámci svazku
3
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
4-5
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—