Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Některé podceňované zdroje sodiku

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874309" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874309 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Některé podceňované zdroje sodiku

  • Popis výsledku v původním jazyce

    O denním příjmu sodíku rozhoduje významně množství potraviny. Zde jsou uvedeny hodnoty sodíku v polévkách a přílohách. Jsou to potraviny, které nejsou považovány za významné zdroje sodíku. Je to pravda?

  • Název v anglickém jazyce

    Some underrated sources of sodium

  • Popis výsledku anglicky

    The daily sodium intake significantly determines the amount of food. Here are the values of sodium in soups and supplements. These are foods that are not considered to be significant sources of sodium. Is it true?

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Svět farmacie

  • ISSN

    2336-6567

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    3

  • Číslo periodika v rámci svazku

    3

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    2

  • Strana od-do

    4-5

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus