Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

MIKROSTRUKTURA MASNÝCH VÝROBKŮ - Celosvalové masné výrobky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874631" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874631 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    MIKROSTRUKTURA MASNÝCH VÝROBKŮ - Celosvalové masné výrobky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek popisuje mikrostrukturu celosvalových masných výrobků. Mikroskopický popis reprezentuje hlavní skupiny masných výrobků včetně jakostních tříd definovaných platnou legislativou. V příspěvku je popsána mikrostruktura šunek nejvyšší jakosti, šunek výběrových, šunek standardních ale také dalších celosvalových výrobků včetně šunek sušených a drůbežích.

  • Název v anglickém jazyce

    Microstructure of meat products - Whole muscle products

  • Popis výsledku anglicky

    Microstructure of range type of ham is described in article. Microscopic description represents the major groups of ham; including qualitative classes defined by Czech law are microscopic described. Highest quality hams, hams selection, hams standard but also other ham products, including dry-cured hams and poultry ham are microscopically described.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    7

  • Strana od-do

    14-20

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus