MIKROSTRUKTURA MASNÝCH VÝROBKŮ - Celosvalové masné výrobky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874631" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874631 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
MIKROSTRUKTURA MASNÝCH VÝROBKŮ - Celosvalové masné výrobky
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek popisuje mikrostrukturu celosvalových masných výrobků. Mikroskopický popis reprezentuje hlavní skupiny masných výrobků včetně jakostních tříd definovaných platnou legislativou. V příspěvku je popsána mikrostruktura šunek nejvyšší jakosti, šunek výběrových, šunek standardních ale také dalších celosvalových výrobků včetně šunek sušených a drůbežích.
Název v anglickém jazyce
Microstructure of meat products - Whole muscle products
Popis výsledku anglicky
Microstructure of range type of ham is described in article. Microscopic description represents the major groups of ham; including qualitative classes defined by Czech law are microscopic described. Highest quality hams, hams selection, hams standard but also other ham products, including dry-cured hams and poultry ham are microscopically described.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
27
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
14-20
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—