Mikrostruktura masných výrobků - Jemně mělněné masné výrobky
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874632" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874632 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Mikrostruktura masných výrobků - Jemně mělněné masné výrobky
Popis výsledku v původním jazyce
Příspěvek popisuje mikrostrukturu jemně mělněných masných výrobků. Mikroskopický popis je rozdělen na dvě hlavní skupiny a to na jemně mělněné masné výrobky a jemně mělněné masné výrobky s vložkou. V příspěvku jsou dále popsány základní interakce a proces vzniku masného díla u těchto výrobků. A dále je uveden mikroskopický popis vybraných rostlinných surovin využívaných pro jemně mělněné masné výrobky. Klíčová slova: párky, mikroskopie potravin, histologie
Název v anglickém jazyce
Microstructure of meat products - Finely minced meat products
Popis výsledku anglicky
The article describes the microstructure finely minced meat products. Microscopic evaluation describe two main groups namely on finely minced meat products and finely minced meat products with embedded muscule or fat tissue. The article also describes the fundamental interactions and the process of formation of meat dough in these products. A subsequently describes the microscopic description of selected vegetable raw plant materials used for finely minced meat products.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2016
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Maso
ISSN
1210-4086
e-ISSN
—
Svazek periodika
27
Číslo periodika v rámci svazku
5
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
16-20
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—