Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Mikrostruktura masných výrobků - Jemně mělněné masné výrobky

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874632" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874632 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Mikrostruktura masných výrobků - Jemně mělněné masné výrobky

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Příspěvek popisuje mikrostrukturu jemně mělněných masných výrobků. Mikroskopický popis je rozdělen na dvě hlavní skupiny a to na jemně mělněné masné výrobky a jemně mělněné masné výrobky s vložkou. V příspěvku jsou dále popsány základní interakce a proces vzniku masného díla u těchto výrobků. A dále je uveden mikroskopický popis vybraných rostlinných surovin využívaných pro jemně mělněné masné výrobky. Klíčová slova: párky, mikroskopie potravin, histologie

  • Název v anglickém jazyce

    Microstructure of meat products - Finely minced meat products

  • Popis výsledku anglicky

    The article describes the microstructure finely minced meat products. Microscopic evaluation describe two main groups namely on finely minced meat products and finely minced meat products with embedded muscule or fat tissue. The article also describes the fundamental interactions and the process of formation of meat dough in these products. A subsequently describes the microscopic description of selected vegetable raw plant materials used for finely minced meat products.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Maso

  • ISSN

    1210-4086

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    5

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

    16-20

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus