Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Possibilities for determination of fattiness of wild boar meat

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F16%3A43874649" target="_blank" >RIV/62157124:16270/16:43874649 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/62157124:16810/16:43874649

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Possibilities for determination of fattiness of wild boar meat

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Consumption of wild game meat has an increasing tendency in Central Europe. The main hunted animal in the Czech Republic is the wild boar. Fattiness of wild boar meat is caused by many factors. The aim of this study was to determine fattiness in wild boar meat intended for human consumption with two different methods: by Soxhlet analysis -determination of fat in meat chemically and determination of content of superficial fat on heart of wild boar by separation. Preliminary results indicate that the content of fat in meat and content of superficial fat on the heart are in a positive correlation, but they are not statistically significant.

  • Název v anglickém jazyce

    Possibilities for determination of fattiness of wild boar meat

  • Popis výsledku anglicky

    Consumption of wild game meat has an increasing tendency in Central Europe. The main hunted animal in the Czech Republic is the wild boar. Fattiness of wild boar meat is caused by many factors. The aim of this study was to determine fattiness in wild boar meat intended for human consumption with two different methods: by Soxhlet analysis -determination of fat in meat chemically and determination of content of superficial fat on heart of wild boar by separation. Preliminary results indicate that the content of fat in meat and content of superficial fat on the heart are in a positive correlation, but they are not statistically significant.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    O - Projekt operacniho programu

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2016

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    XVIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí: sborník příspěvků

  • ISBN

    978-80-7305-772-5

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    25-27

  • Název nakladatele

    Veterinární a farmaceutická univerzita Brno

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    25. 5. 2016

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku