Legislativní požadavky na poskytování informací o potravinách při prodeji potravin na dálku
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F21%3A43879533" target="_blank" >RIV/62157124:16270/21:43879533 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="https://fvhe.vfu.cz/files/upload/Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny/Sborn%C3%ADk%20-%20Hygiena%20a%20technologie%20potravin%20-%20L.%20Lenfeldovy%20a%20H%C3%B6klovy%20dny.pdf" target="_blank" >https://fvhe.vfu.cz/files/upload/Lenfeldovy%20a%20Hoklovy%20dny/Sborn%C3%ADk%20-%20Hygiena%20a%20technologie%20potravin%20-%20L.%20Lenfeldovy%20a%20H%C3%B6klovy%20dny.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Legislativní požadavky na poskytování informací o potravinách při prodeji potravin na dálku
Popis výsledku v původním jazyce
Stále oblíbenější uvádění potravin na trh prostřednictvím internetu je definováno jako prodej potravin prostřednictvím komunikačních prostředků na dálku. Podmínky takového prodeje upravuje nařízení (ES) č. 1169/2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům. Příspěvek shrnuje údaje povinně uváděné při takovémto prodeji balených zabalených a nebalených potravin a pokrmů.
Název v anglickém jazyce
Legislative requirements for the provision of food information when selling food at a distance
Popis výsledku anglicky
The increasingly popular marketing of food via the Internet is defined as the sale of food through means of distance communication. The conditions of such sale are regulated by European Regulation (EC) No 1169/2011 on the provision of food information to consumers. The work summarises the information mandatory provided for such sale of packaged and unpackaged foodstuffs and meals.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
—
OECD FORD obor
40301 - Veterinary science
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Hygiena a technologie potravin L. Lenfeldovy a Höklovy dny: Sborník přednášek a posterů
ISBN
978-80-7305-859-3
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
5
Strana od-do
31-35
Název nakladatele
Veterinární univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
Brno
Datum konání akce
13. 10. 2021
Typ akce podle státní příslušnosti
CST - Celostátní akce
Kód UT WoS článku
—