Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Označování masa, masných výrobků a masných polotovarů

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F21%3A43879650" target="_blank" >RIV/62157124:16270/21:43879650 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Označování masa, masných výrobků a masných polotovarů

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Cílem předkládané publikace je popsat přehlednou formou zásady poskytování informací spotřebitelům při výběru masa a masných výrobků, jak je vymezuje evropské i české potravinové právo. Publikace je určená provozovatelům potravinářských podniků na úseku zpracování masa, velkoobchodního i maloobchodního prodeje potravin, pracovníkům kontrolních orgánů, studentům středních a vysokých škol, stejně jako i zájemcům z řad spotřebitelů.

  • Název v anglickém jazyce

    Labeling of meat, meat products and meat preparations

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this publication is to describe in a clear form the principle of providing information to consumers when choosing meat and meat products, as defined by European and Czech food law. The publication is intended for food business operators in the field of meat processing, wholesale and retail sales of food, employees of control bodies, high school and university students, as well as interested consumers.

Klasifikace

  • Druh

    B - Odborná kniha

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40301 - Veterinary science

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2021

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • ISBN

    978-80-270-9532-2

  • Počet stran knihy

    52

  • Název nakladatele

    Český svaz zpracovatelů masa

  • Místo vydání

    Praha

  • Kód UT WoS knihy