Označování masa, masných výrobků a masných polotovarů
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F21%3A43879650" target="_blank" >RIV/62157124:16270/21:43879650 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Označování masa, masných výrobků a masných polotovarů
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem předkládané publikace je popsat přehlednou formou zásady poskytování informací spotřebitelům při výběru masa a masných výrobků, jak je vymezuje evropské i české potravinové právo. Publikace je určená provozovatelům potravinářských podniků na úseku zpracování masa, velkoobchodního i maloobchodního prodeje potravin, pracovníkům kontrolních orgánů, studentům středních a vysokých škol, stejně jako i zájemcům z řad spotřebitelů.
Název v anglickém jazyce
Labeling of meat, meat products and meat preparations
Popis výsledku anglicky
The aim of this publication is to describe in a clear form the principle of providing information to consumers when choosing meat and meat products, as defined by European and Czech food law. The publication is intended for food business operators in the field of meat processing, wholesale and retail sales of food, employees of control bodies, high school and university students, as well as interested consumers.
Klasifikace
Druh
B - Odborná kniha
CEP obor
—
OECD FORD obor
40301 - Veterinary science
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2021
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
ISBN
978-80-270-9532-2
Počet stran knihy
52
Název nakladatele
Český svaz zpracovatelů masa
Místo vydání
Praha
Kód UT WoS knihy
—