Izolace a identifikace E.coli O157 ze surovin a potravin
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62157124%3A16270%2F99%3A00000137" target="_blank" >RIV/62157124:16270/99:00000137 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Izolace a identifikace E.coli O157 ze surovin a potravin
Popis výsledku v původním jazyce
15 kmenů E.coli O157 bylo izolováno z 725 vzorků surovin, potravin a zemědělského prostředí. 9 kmenů produkovalo verotoxin. Největší záchyty byly v mletém mase a syrovém mléce (11 kmenů).
Název v anglickém jazyce
Isolation and identification of E.coli O157 from raw material and foodstuffs
Popis výsledku anglicky
15 strains of E.coli O157 were isolated from 725 samples of raw material, foodstuffs and from farm environment. 9 strains were verotoxin-producing E.coli. 11 strains were isolated from the raw milk and minced meat.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
1999
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
XXIX.Lenfeldovy a Hoklovy dny Konference o hygieně a technologii potravin
ISBN
80-85114-67-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
2
Strana od-do
—
Název nakladatele
Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Místo vydání
Brno
Místo konání akce
—
Datum konání akce
—
Typ akce podle státní příslušnosti
—
Kód UT WoS článku
—