Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Porovnání obsahu celkových isothiokyanátů v zeleninových šťávách během ošetření vysokým tlakem, pasterizací a mražením

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67179843%3A_____%2F07%3A00081680" target="_blank" >RIV/67179843:_____/07:00081680 - isvavai.cz</a>

  • Nalezeny alternativní kódy

    RIV/00027022:_____/07:E0004288

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Comparison of total isothiocyanates content in vegetable juices during high pressure treatment, pasteurization and freezing

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The white and red cabbage, broccoli, cauliflower and Brussels sprouts were used for juice preparation. The ITCs content was lowest in white cabbage and the highest in Brussels sprouts. With exception of broccoli juice the ITCs content is decreased with pasteurization technology. Freezing is the most gentle preservation method for these substances.

  • Název v anglickém jazyce

    Comparison of total isothiocyanates content in vegetable juices during high pressure treatment, pasteurization and freezing

  • Popis výsledku anglicky

    The white and red cabbage, broccoli, cauliflower and Brussels sprouts were used for juice preparation. The ITCs content was lowest in white cabbage and the highest in Brussels sprouts. With exception of broccoli juice the ITCs content is decreased with pasteurization technology. Freezing is the most gentle preservation method for these substances.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QF3287" target="_blank" >QF3287: Funkční potraviny ze zeleniny a ovoce a dalších zemědělských produktů vyrobené za použití vysokotlakého ošetření</a><br>

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2007

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    High Pressure Research

  • ISSN

    0895-7959

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    27

  • Číslo periodika v rámci svazku

    1

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    147-149

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus