Separation Technology of Inulin from Jerusalem Artichoke for Saccharides Production. Chapter 4.6
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985858%3A_____%2F19%3A00520448" target="_blank" >RIV/67985858:_____/19:00520448 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
<a href="http://hdl.handle.net/11104/0305118" target="_blank" >http://hdl.handle.net/11104/0305118</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Separation Technology of Inulin from Jerusalem Artichoke for Saccharides Production. Chapter 4.6
Popis výsledku v původním jazyce
Jerusalem artichoke is a biological material whose amount of inulin in the tubers is affected by many various factors (bonita of soil, climatic conditions during vegetation, fertilization and chemical protection of plants, etc), and due to this aspect, the reproducibility of the results is not easy, however, it can be concluded that the study confirmed the feasibility of all production steps of refining the pure inuline production from Jerusalem artichoke.
Název v anglickém jazyce
Separation Technology of Inulin from Jerusalem Artichoke for Saccharides Production. Chapter 4.6
Popis výsledku anglicky
Jerusalem artichoke is a biological material whose amount of inulin in the tubers is affected by many various factors (bonita of soil, climatic conditions during vegetation, fertilization and chemical protection of plants, etc), and due to this aspect, the reproducibility of the results is not easy, however, it can be concluded that the study confirmed the feasibility of all production steps of refining the pure inuline production from Jerusalem artichoke.
Klasifikace
Druh
C - Kapitola v odborné knize
CEP obor
—
OECD FORD obor
20402 - Chemical process engineering
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/TE01020080" target="_blank" >TE01020080: Centrum kompetence pro výzkum biorafinací</a><br>
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název knihy nebo sborníku
Biorefining in the 21st Century
ISBN
978-80-86186-02-3
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
67-69
Počet stran knihy
109
Název nakladatele
Institute of Chemical Process Fundamentals of the CAS, v. v. i.
Místo vydání
Prague
Kód UT WoS kapitoly
—