Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Separation Technology of Inulin from Jerusalem Artichoke for Saccharides Production. Chapter 4.6

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985858%3A_____%2F19%3A00520448" target="_blank" >RIV/67985858:_____/19:00520448 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

    <a href="http://hdl.handle.net/11104/0305118" target="_blank" >http://hdl.handle.net/11104/0305118</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Separation Technology of Inulin from Jerusalem Artichoke for Saccharides Production. Chapter 4.6

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Jerusalem artichoke is a biological material whose amount of inulin in the tubers is affected by many various factors (bonita of soil, climatic conditions during vegetation, fertilization and chemical protection of plants, etc), and due to this aspect, the reproducibility of the results is not easy, however, it can be concluded that the study confirmed the feasibility of all production steps of refining the pure inuline production from Jerusalem artichoke.

  • Název v anglickém jazyce

    Separation Technology of Inulin from Jerusalem Artichoke for Saccharides Production. Chapter 4.6

  • Popis výsledku anglicky

    Jerusalem artichoke is a biological material whose amount of inulin in the tubers is affected by many various factors (bonita of soil, climatic conditions during vegetation, fertilization and chemical protection of plants, etc), and due to this aspect, the reproducibility of the results is not easy, however, it can be concluded that the study confirmed the feasibility of all production steps of refining the pure inuline production from Jerusalem artichoke.

Klasifikace

  • Druh

    C - Kapitola v odborné knize

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    20402 - Chemical process engineering

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/TE01020080" target="_blank" >TE01020080: Centrum kompetence pro výzkum biorafinací</a><br>

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2019

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název knihy nebo sborníku

    Biorefining in the 21st Century

  • ISBN

    978-80-86186-02-3

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    67-69

  • Počet stran knihy

    109

  • Název nakladatele

    Institute of Chemical Process Fundamentals of the CAS, v. v. i.

  • Místo vydání

    Prague

  • Kód UT WoS kapitoly