Účinek mastných kyselin C2 - C18 na salmonely v podmínkách in vitro
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F67985904%3A_____%2F04%3A00100603" target="_blank" >RIV/67985904:_____/04:00100603 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
In vitro effect of C2-C18 fatty acids salmonellas
Popis výsledku v původním jazyce
The susceptibility of Salmonella spp. to 15 fatty acids was determined in vitro in cultures grown on glucose. Antimicrobial activity was expressed as IC50 (a concentration at which only 50% of the initial glucose in cultures was utilized). Caprylic acidwas the only acid inhibiting glucose utilization
Název v anglickém jazyce
In vitro effect of C2-C18 fatty acids salmonellas
Popis výsledku anglicky
The susceptibility of Salmonella spp. to 15 fatty acids was determined in vitro in cultures grown on glucose. Antimicrobial activity was expressed as IC50 (a concentration at which only 50% of the initial glucose in cultures was utilized). Caprylic acidwas the only acid inhibiting glucose utilization
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EE - Mikrobiologie, virologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA523%2F02%2F0460" target="_blank" >GA523/02/0460: Účinek mastných kyselin o střední délce řetězce na užitkovost, úhyn a stravitelnost živin u mladých králíků</a><br>
Návaznosti
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Folia Microbiologica
ISSN
0015-5632
e-ISSN
—
Svazek periodika
49
Číslo periodika v rámci svazku
2
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
199-202
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—