Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Analysis of plant extracts antimutagenicity using the Ames test and the cytogenetic analysis of peripheral blood lymphocytes

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68081707%3A_____%2F05%3A00345172" target="_blank" >RIV/68081707:_____/05:00345172 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Analysis of plant extracts antimutagenicity using the Ames test and the cytogenetic analysis of peripheral blood lymphocytes

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Antimutagenic effect of selected plant extracts (carrot, tomato, spinach, onion, kiwi, and green tea) was analysed. The most significant results were obtained in extract from green tea. This extract also showed the highest antioxidative activity.

  • Název v anglickém jazyce

    Analysis of plant extracts antimutagenicity using the Ames test and the cytogenetic analysis of peripheral blood lymphocytes

  • Popis výsledku anglicky

    Antimutagenic effect of selected plant extracts (carrot, tomato, spinach, onion, kiwi, and green tea) was analysed. The most significant results were obtained in extract from green tea. This extract also showed the highest antioxidative activity.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    BO - Biofyzika

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2005

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Food Science and Technology International

  • ISSN

    1082-0132

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    11

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    GB - Spojené království Velké Británie a Severního Irska

  • Počet stran výsledku

    6

  • Strana od-do

  • Kód UT WoS článku

    000228626400004

  • EID výsledku v databázi Scopus