Isolation of chimaeric forms of elongation factor EF-Tu by affinity chromatography.
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68378050%3A_____%2F02%3A23033141" target="_blank" >RIV/68378050:_____/02:23033141 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Isolation of chimaeric forms of elongation factor EF-Tu by affinity chromatography.
Popis výsledku v původním jazyce
Six different recombinant chimaeric forms of a three-domain protein, proteosynthetic elongation factor Tu (EF-Tu), composed of domains of EF-Tu of mesophilic (Escherichia coli) and thermophilic (Bacillus stearothermophilus) origin as well as free N-terminal domains of EF-Tu, and the whole recombinant EF-Tus of both organisms were prepared and isolated by the GST (glutathione S-transferase) fusion technology. Several modifications in the standard isolation and purification procedures are described that proved necessary to obtain the proteins in a purified and undegraded form.
Název v anglickém jazyce
Isolation of chimaeric forms of elongation factor EF-Tu by affinity chromatography.
Popis výsledku anglicky
Six different recombinant chimaeric forms of a three-domain protein, proteosynthetic elongation factor Tu (EF-Tu), composed of domains of EF-Tu of mesophilic (Escherichia coli) and thermophilic (Bacillus stearothermophilus) origin as well as free N-terminal domains of EF-Tu, and the whole recombinant EF-Tus of both organisms were prepared and isolated by the GST (glutathione S-transferase) fusion technology. Several modifications in the standard isolation and purification procedures are described that proved necessary to obtain the proteins in a purified and undegraded form.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
EB - Genetika a molekulární biologie
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA204%2F98%2F0863" target="_blank" >GA204/98/0863: Termostabilita bílkovin - mutagenese elongačního faktoru Tu z Bacillus stearothermophilus</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Ostatní
Rok uplatnění
2002
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Journal of Chromatography B
ISSN
1570-0232
e-ISSN
—
Svazek periodika
770
Číslo periodika v rámci svazku
1-2
Stát vydavatele periodika
NL - Nizozemsko
Počet stran výsledku
7
Strana od-do
129-135
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—