Přímý ohmický ohřev potravin a tvorba úsad
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F68407700%3A21220%2F04%3A02104812" target="_blank" >RIV/68407700:21220/04:02104812 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Přímý ohmický ohřev potravin a tvorba úsad
Popis výsledku v původním jazyce
Není k dispozici
Název v anglickém jazyce
Direct Ohmic Heating of Foods and Fouling
Popis výsledku anglicky
Principles of direct ohmic heating of solid, liquid and heterogeneous food stuffs are described with special emphasize to the formation of fouling at direct ohmic heating. Models of milk fouling (de Jong and others) are described as well new finite element models developed in FEMINA code for modelling overheating in a layer of deposits at direct ohmic heating.
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
JP - Průmyslové procesy a zpracování
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA101%2F02%2F0649" target="_blank" >GA101/02/0649: Modelování přenosu tepla, proudění a dob zdržení v aparátech potravinářského průmyslu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2004
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Potravinářská revue
ISSN
—
e-ISSN
—
Svazek periodika
1
Číslo periodika v rámci svazku
1
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
4
Strana od-do
24-27
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—