Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Spotřební potravinový koš ve školním stravování

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F13%3A43870626" target="_blank" >RIV/70883521:28110/13:43870626 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Spotřební potravinový koš ve školním stravování

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Práce se zabývá úlohou školního stravování při zajištění potřeb výživy dětí a mládeže. Uvádí hlavní funkce školního stravování. Popisuje význam spotřebního potravinového koše a jeho plnění v návaznosti na doporučenou pestrost pokrmů měsíčního jídelníčku.Byla provedena analýza spotřebních košů v návaznosti na pestrost jídelníčků adolescentů u vybraných gymnázií Jihomoravského kraje. Vyhodnoceno bylo procentové porušení, plnění jednotlivých komodit a plnění spotřebních košů u vybraných škol, jsou uvedenařešení a doporučení.

  • Název v anglickém jazyce

    Consumer Consumption Bin in School Meals

  • Popis výsledku anglicky

    The article is targeted on the role of school meals in ensuring the nutritional needs of children and youth. Shows the main functions of school meals. Describes the importance of consumer consumption bin and its performance in relation to the recommendedvariety of food monthly menus. Analysis was conducted consumption bin in relation to the variety of diets of adolescents in selected secondary schools of South Moravia. Evaluated the percentages of violations, compliance for individual commodities and implementation of consumer baskets in selected schools are solutions and recommendations.

Klasifikace

  • Druh

    J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)

  • CEP obor

    AH - Ekonomie

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2013

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název periodika

    Journal of Tourism, Hospitality and Commerce

  • ISSN

    1804-3836

  • e-ISSN

  • Svazek periodika

    4

  • Číslo periodika v rámci svazku

    2

  • Stát vydavatele periodika

    CZ - Česká republika

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    81-91

  • Kód UT WoS článku

  • EID výsledku v databázi Scopus