Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Využití a aplikace hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F17%3A63517159" target="_blank" >RIV/70883521:28110/17:63517159 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Využití a aplikace hydrokoloidů v drůbežích masných výrobcích

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The aim of this study was to evaluate the use of hydrocolloids in poultry meat products. Food hydrocolloids belong between also called food ingredients or additives, which modifies the structural properties of food. It serves mainly as thickeners. The most frequently hydrocolloids in meat production are starches, carrageenans, xanthan gum, guar gum, locust bean gum, gum Euchema, konjac gum, gum karaya, tara gum and agar. Was analyzed range poultry meat products, with a focus on the use of hydrocolloids in recipes. It was found that hydrocolloids are used by almost all meat products, which performs important functions.

  • Název v anglickém jazyce

    Utilisation and Application of hydrocolloids in the poultry meat products

  • Popis výsledku anglicky

    The aim of this study was to evaluate the use of hydrocolloids in poultry meat products. Food hydrocolloids belong between also called food ingredients or additives, which modifies the structural properties of food. It serves mainly as thickeners. The most frequently hydrocolloids in meat production are starches, carrageenans, xanthan gum, guar gum, locust bean gum, gum Euchema, konjac gum, gum karaya, tara gum and agar. Was analyzed range poultry meat products, with a focus on the use of hydrocolloids in recipes. It was found that hydrocolloids are used by almost all meat products, which performs important functions.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Sborník XLIII. konference o jakosti potravin a potravinových surovin

  • ISBN

    978-80-7509-479-7

  • ISSN

  • e-ISSN

    neuvedeno

  • Počet stran výsledku

    11

  • Strana od-do

    119-129

  • Název nakladatele

    Mendelova univerzita v Brně

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Brno

  • Datum konání akce

    1. 3. 2017

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    CST - Celostátní akce

  • Kód UT WoS článku