Spolupráce při vývoji nové řady mléčných výrobků
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28110%2F19%3A63524246" target="_blank" >RIV/70883521:28110/19:63524246 - isvavai.cz</a>
Nalezeny alternativní kódy
RIV/70883521:28110/19:63524247
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Spolupráce při vývoji nové řady mléčných výrobků
Popis výsledku v původním jazyce
Cílem projektu byl vývoj nových, energeticky efektivních technologií. Práce byly zaměřeny na výrobu tavených sýrů, tvarohových dezertů, smetanových krémů a syrovátkových nápojů. Součástí projektu byla také optimalizace výrobní technologie. Výstupy z projektu využívá výrobní společnost, která se na řešení projektu podílela
Název v anglickém jazyce
The cooperation in development of new type of milk products.
Popis výsledku anglicky
The aim of the project was to develop new, energy-efficient technologies of milk production. Focus was placed on the production of processed cheeses, milk and cream desserts, and whey drinks. This project also included the optimization of cheese production technologies. The findings are applied in the company that participated in the project.
Klasifikace
Druh
V<sub>souhrn</sub> - Souhrnná výzkumná zpráva
CEP obor
—
OECD FORD obor
21101 - Food and beverages
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Ostatní
Rok uplatnění
2019
Kód důvěrnosti údajů
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Údaje specifické pro druh výsledku
Počet stran výsledku
2
Místo vydání
—
Název nakladatele resp. objednatele
LACRUM Velké Meziříčí, s.r.o.,
Verze
—