Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Modelování a kinetika enzymatické hydrolýzy proteinu z amarantové mouky a amarantového zrnka.

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28140%2F08%3A63507196" target="_blank" >RIV/70883521:28140/08:63507196 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Modeling and kinetics of protein enzymatic hydrolysis from amaranth flour and whole grain

  • Popis výsledku v původním jazyce

    The topic of the article is oriented at modeling of amaranth protein enzymatic hydrolysis. The purpose of the hydrolysis is to enrich the solid phase with very valuable amaranth protein which could be used not only in food industry to produce new products rich in high-quality protein, but also in pharmaceutics, medicine and other branches. Regarding to diverse character of chosen materials (amaranth flour and seed) various hydrolysis course is expected, therefore a different model is built for each of the stuff. The designed mathematical models are verified by experimental measurement

  • Název v anglickém jazyce

    Modeling and kinetics of protein enzymatic hydrolysis from amaranth flour and whole grain

  • Popis výsledku anglicky

    The topic of the article is oriented at modeling of amaranth protein enzymatic hydrolysis. The purpose of the hydrolysis is to enrich the solid phase with very valuable amaranth protein which could be used not only in food industry to produce new products rich in high-quality protein, but also in pharmaceutics, medicine and other branches. Regarding to diverse character of chosen materials (amaranth flour and seed) various hydrolysis course is expected, therefore a different model is built for each of the stuff. The designed mathematical models are verified by experimental measurement

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    JR - Ostatní strojírenství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2008

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    TMT 2008 Proceedings 12th International Research/Expert Conference "Trends in the Development of Machinery and Associated Technology"

  • ISBN

    978-9958-617-41-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Faculty of Mechanical Engineering in Zenica

  • Místo vydání

    Zenica

  • Místo konání akce

    Istanbul

  • Datum konání akce

    26. 8. 2008

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku