Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Automation of Manufacturing Processes of Food

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28140%2F10%3A63509022" target="_blank" >RIV/70883521:28140/10:63509022 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Automation of Manufacturing Processes of Food

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Technological process of brewing beer requires ensuring the required temperatures at various stages of the biotechnological process. The aim of thesis is to fully automate the technological process of beer production using PLC. Part of this work includethe development of visualization software. Will be required to create software for experiment with subsequent evaluation of data using modern mathematical methods to obtain the optimized process of beer production.

  • Název v anglickém jazyce

    Automation of Manufacturing Processes of Food

  • Popis výsledku anglicky

    Technological process of brewing beer requires ensuring the required temperatures at various stages of the biotechnological process. The aim of thesis is to fully automate the technological process of beer production using PLC. Part of this work includethe development of visualization software. Will be required to create software for experiment with subsequent evaluation of data using modern mathematical methods to obtain the optimized process of beer production.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    BC - Teorie a systémy řízení

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2010

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Summaries volume 9th International Conference Process Control 2010

  • ISBN

    978-80-7399-951-3

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    5

  • Strana od-do

  • Název nakladatele

    Tribun EU

  • Místo vydání

    Brno

  • Místo konání akce

    Kouty nad Desnou

  • Datum konání akce

    1. 1. 2010

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    EUR - Evropská akce

  • Kód UT WoS článku