Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Fatty acids profile of wild boar fat used for traditional herbal salves in Moravian Slovakia

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F70883521%3A28610%2F14%3A43872633" target="_blank" >RIV/70883521:28610/14:43872633 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Fatty acids profile of wild boar fat used for traditional herbal salves in Moravian Slovakia

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Fatty acids profile of wild boar fat used for traditional herbal salves was determined by HPLC method with DAD detection after derivatization of the fatty acids. The most abundant fatty acids were palmitic, oleic and linoleic acids. Despite the content of monounsaturated acids (MUFA) was comparable (c. 40%) in all samples, the main difference lied in content of polyunsaturated acids (PUFA). Whilst the pork lard and shea butter had less than 10% of PUFA, the visceral boar lard contained twice as much.

  • Název v anglickém jazyce

    Fatty acids profile of wild boar fat used for traditional herbal salves in Moravian Slovakia

  • Popis výsledku anglicky

    Fatty acids profile of wild boar fat used for traditional herbal salves was determined by HPLC method with DAD detection after derivatization of the fatty acids. The most abundant fatty acids were palmitic, oleic and linoleic acids. Despite the content of monounsaturated acids (MUFA) was comparable (c. 40%) in all samples, the main difference lied in content of polyunsaturated acids (PUFA). Whilst the pork lard and shea butter had less than 10% of PUFA, the visceral boar lard contained twice as much.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    S - Specificky vyzkum na vysokych skolach

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů