Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Vybrané výsledky studie zaměřené na školní stravování

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F17%3A00011915" target="_blank" >RIV/75010330:_____/17:00011915 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    čeština

  • Název v původním jazyce

    Vybrané výsledky studie zaměřené na školní stravování

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Ve školním roce 2015/2016 byla provedena studie obsahu nutrientů v pokrmech ze školního stravování. Cílem bylo zjistit, zda školní obědy odpovídají svým nutričním složením příslušnému doporučení a jak se jednotlivé části oběda podílejí na přívodu živin.

  • Název v anglickém jazyce

    Selected results focused on school catering

  • Popis výsledku anglicky

    In the school year 2015/2016, a nutrient content study was conducted in school food meals. The aim was to find out if school lunches correspond with their nutritional composition to the appropriate recommendation and how the various parts of lunches contribute to the nutrient supply.

Klasifikace

  • Druh

    O - Ostatní výsledky

  • CEP obor

  • OECD FORD obor

    30308 - Nutrition, Dietetics

Návaznosti výsledku

  • Projekt

  • Návaznosti

    I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2017

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů