Vybrané výsledky studie zaměřené na školní stravování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75010330%3A_____%2F17%3A00011915" target="_blank" >RIV/75010330:_____/17:00011915 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Vybrané výsledky studie zaměřené na školní stravování
Popis výsledku v původním jazyce
Ve školním roce 2015/2016 byla provedena studie obsahu nutrientů v pokrmech ze školního stravování. Cílem bylo zjistit, zda školní obědy odpovídají svým nutričním složením příslušnému doporučení a jak se jednotlivé části oběda podílejí na přívodu živin.
Název v anglickém jazyce
Selected results focused on school catering
Popis výsledku anglicky
In the school year 2015/2016, a nutrient content study was conducted in school food meals. The aim was to find out if school lunches correspond with their nutritional composition to the appropriate recommendation and how the various parts of lunches contribute to the nutrient supply.
Klasifikace
Druh
O - Ostatní výsledky
CEP obor
—
OECD FORD obor
30308 - Nutrition, Dietetics
Návaznosti výsledku
Projekt
—
Návaznosti
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Ostatní
Rok uplatnění
2017
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů