Společné stravování
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F75075741%3A_____%2F10%3A%230000016" target="_blank" >RIV/75075741:_____/10:#0000016 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
čeština
Název v původním jazyce
Společné stravování
Popis výsledku v původním jazyce
Pozdní nástup veřejného stravování v zemědělství, změny stravovacích zvyklostí podle požadavků zdravotní péče , dva typy veřejného stravování na vesnici ? závodní kuchyně a stravování ve smluvních restauracích
Název v anglickém jazyce
Public catering
Popis výsledku anglicky
Late beginning of public catering in agriculture, changes of catering customes according to demand of health care, two type of public catering in village - farm kitchen and public catering in conventional restaurants
Klasifikace
Druh
J<sub>x</sub> - Nezařazeno - Článek v odborném periodiku (Jimp, Jsc a Jost)
CEP obor
AB - Dějiny
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/GA409%2F09%2F2110" target="_blank" >GA409/09/2110: Dějiny hmotné kultury a každodennosti českého venkova období socialismu</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2010
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název periodika
Prameny a studie
ISSN
0862-8483
e-ISSN
—
Svazek periodika
2010
Číslo periodika v rámci svazku
44
Stát vydavatele periodika
CZ - Česká republika
Počet stran výsledku
14
Strana od-do
—
Kód UT WoS článku
—
EID výsledku v databázi Scopus
—