Barley impact on starch features of flour composites
Identifikátory výsledku
Kód výsledku v IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43899284" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43899284 - isvavai.cz</a>
Výsledek na webu
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternativní jazyky
Jazyk výsledku
angličtina
Název v původním jazyce
Barley impact on starch features of flour composites
Popis výsledku v původním jazyce
Influence of hemp, chia and teff flour from different quality of seeds in addition 5 - 10% on changes of the wheat/barley composites gelatinization was evaluated. The impacts of these products were described according to standard methods for starch behaviour testing (SRC, Falling Number, amylograph test). Comparing behaviour of composites with 30% and 50% of barley flour, different effect of non-traditional components addition on bread volume was also observed.
Název v anglickém jazyce
Barley impact on starch features of flour composites
Popis výsledku anglicky
Influence of hemp, chia and teff flour from different quality of seeds in addition 5 - 10% on changes of the wheat/barley composites gelatinization was evaluated. The impacts of these products were described according to standard methods for starch behaviour testing (SRC, Falling Number, amylograph test). Comparing behaviour of composites with 30% and 50% of barley flour, different effect of non-traditional components addition on bread volume was also observed.
Klasifikace
Druh
D - Stať ve sborníku
CEP obor
GM - Potravinářství
OECD FORD obor
—
Návaznosti výsledku
Projekt
<a href="/cs/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: Nové postupy pro využití zemědělských surovin a produkci hlavních druhů potravin zvyšující jejich kvalitu, bezpečnost, konkurenceschopnost a výživový benefit spotřebiteli.</a><br>
Návaznosti
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Ostatní
Rok uplatnění
2014
Kód důvěrnosti údajů
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Údaje specifické pro druh výsledku
Název statě ve sborníku
Proceedings of the 10th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience
ISBN
978-80-86238-70-8
ISSN
—
e-ISSN
—
Počet stran výsledku
3
Strana od-do
97-99
Název nakladatele
Česká chemická společnost
Místo vydání
Praha
Místo konání akce
Praha
Datum konání akce
22. 10. 2014
Typ akce podle státní příslušnosti
WRD - Celosvětová akce
Kód UT WoS článku
—