Vše

Co hledáte?

Vše
Projekty
Výsledky výzkumu
Subjekty

Rychlé hledání

  • Projekty podpořené TA ČR
  • Významné projekty
  • Projekty s nejvyšší státní podporou
  • Aktuálně běžící projekty

Chytré vyhledávání

  • Takto najdu konkrétní +slovo
  • Takto z výsledků -slovo zcela vynechám
  • “Takto můžu najít celou frázi”

Barley impact on starch features of flour composites

Identifikátory výsledku

  • Kód výsledku v IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60461373%3A22330%2F14%3A43899284" target="_blank" >RIV/60461373:22330/14:43899284 - isvavai.cz</a>

  • Výsledek na webu

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternativní jazyky

  • Jazyk výsledku

    angličtina

  • Název v původním jazyce

    Barley impact on starch features of flour composites

  • Popis výsledku v původním jazyce

    Influence of hemp, chia and teff flour from different quality of seeds in addition 5 - 10% on changes of the wheat/barley composites gelatinization was evaluated. The impacts of these products were described according to standard methods for starch behaviour testing (SRC, Falling Number, amylograph test). Comparing behaviour of composites with 30% and 50% of barley flour, different effect of non-traditional components addition on bread volume was also observed.

  • Název v anglickém jazyce

    Barley impact on starch features of flour composites

  • Popis výsledku anglicky

    Influence of hemp, chia and teff flour from different quality of seeds in addition 5 - 10% on changes of the wheat/barley composites gelatinization was evaluated. The impacts of these products were described according to standard methods for starch behaviour testing (SRC, Falling Number, amylograph test). Comparing behaviour of composites with 30% and 50% of barley flour, different effect of non-traditional components addition on bread volume was also observed.

Klasifikace

  • Druh

    D - Stať ve sborníku

  • CEP obor

    GM - Potravinářství

  • OECD FORD obor

Návaznosti výsledku

  • Projekt

    <a href="/cs/project/QI111B053" target="_blank" >QI111B053: Nové postupy pro využití zemědělských surovin a produkci hlavních druhů potravin zvyšující jejich kvalitu, bezpečnost, konkurenceschopnost a výživový benefit spotřebiteli.</a><br>

  • Návaznosti

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Ostatní

  • Rok uplatnění

    2014

  • Kód důvěrnosti údajů

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Údaje specifické pro druh výsledku

  • Název statě ve sborníku

    Proceedings of the 10th International Conference on Polysaccharides - Glycoscience

  • ISBN

    978-80-86238-70-8

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Počet stran výsledku

    3

  • Strana od-do

    97-99

  • Název nakladatele

    Česká chemická společnost

  • Místo vydání

    Praha

  • Místo konání akce

    Praha

  • Datum konání akce

    22. 10. 2014

  • Typ akce podle státní příslušnosti

    WRD - Celosvětová akce

  • Kód UT WoS článku